frode-skjold.
Frode Skjold fra Bergen Frikirke leder den digitale misjonsbasaren som går av stabelen torsdag 26. november kl. 19. (Foto: Privat).

- Bli med på digital misjonsbasar!

Bergen Frikirke inviterer til digital misjonsbasar torsdag 26. november kl.19. Inntektene går til Frikirkens julegaveaksjon, og menigheten i Bergen håper så mange som mulig vil være med.

- Vi i Bergen Frikirke inviterer alle til å følge basaren vår, og oppfordrer til å sette av tid torsdag 26. november kl 19:00. Klikk dere inn på hjemmesiden til Bergen Frikirke eller gå inn på arrangementet "Digital Misjonsbasar" på Facebook, sier Frode Skjold i Bergen Frikirke. Han er ansvarlig for den digitale misjonsbasaren, og er med og leder arrangementet når det går på lufta. 

Gå til Bergen Frikirke sin hjemmeside for å delta på Digital Misjonsbasar torsdag 26. november kl. 19:00.

Medlemmer i Bergen Frikirke har gitt gaver til en verdi av cirka 35 000 kroner, som skal loddes ut. Ifølge Frode Skjold spenner gevinstene fra nettbrett, hodetelefoner og ulike gavekort, til skinn fra villsau, gensere, lego, hengekøyer og mye mer.

På misjonsbasaren blir det livechat og åresalg. Betalingen skjer med Vipps, så får man vite gjennom sendingen om man vinner. 

- Vi er klare for å sende gevinster over hele landet! Finn frem en kopp kaffe, litt lefse eller annet godt, og bli med fra mobilen, nettbrettet eller fra hvor du vil. Vi håper på en familievennlig og flott misjonsbasar og dere er hjertelig velkommen til å delta fra fjern og nær, sier Skjold. 

Løsningen som brukes til å gjennomføre den digitale misjonsbasaren er hentet fra SpillBasar, et system for kjøp og trekning av årer, utviklet av Normisjon.

Inntektene fra misjonsbasaren går til Frikirkens julegaveaksjon, som samler inn penger til mennesker på flukt i Mali. Tusenvis er drevet på flukt internt i landet den siste tiden, og mange av disse er fulanier. Frikirken har jobbet i Mali siden 1989, og har solide partnere som er tett på krisen som skjer nå. De har allerede etablert tett kontakt med lederne i ulike flyktningeleirer og har skaffet seg informasjon om hva slags hjelp som trengs, og hvor den trengs mest.

Les mer om årets julegaveaksjon på Frikirkens hjemmeside